Nou! Comanda Prajitura cu bulion de la MasterChef

prajitura cu bulionBineinteles ca in momentul cand am vazut delicioasa prajitura preparata de Dorin Stan de la MasterChef, am zis ca trebuie sa o incercam si noi! Am reprodus reteta in tocmai, iar ce ne-a iesit… o minunatie de prajitura! O poti comanda aici, iar feedback-ul tau este tot timpul binevenit :)

Distribuie acest articol: Facebook0Twitter0Google+0Email

One thought on “Nou! Comanda Prajitura cu bulion de la MasterChef

 • 03/04/2014 at 12:29
  Permalink

  Va felicit pentru munca dvs. si pentru ca aveti grija sa mancam sanatos!
  Am comandat prajitura cu bullion de la dvs. si mi-am amintit ca in vremurile tineretii mele faceam si eu aceasta prajitura, pe care am gasit-o in cartea de bucate a Silviei Jurcovan , Editia 1987, si se numeste “prajitura din foi cu suc de rosii” iar crema este o crema fiarta, exact ca la prajitura cu crema de lamaie.
  Va rog sa va ganditi daca aveti posibilitatea sa inlocuiti crema de unt cu o crema fiarta. Ma gandesc ca astfel ar fi mai usoara si in acest mod nu ne mai putem opri din mancat!:)
  Va doresc putere de munca si apreciez din inima faptul ca puneti suflet in ceea ce faceti si va rog sa nu faceti rabat la calitate! este ceea ce va separa de restul .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>