Livrare gratuita Bucuresti si Ilfov
(L-S 8-20)

Actualizare 14.10.2020

Aducem la cunoștință clienților noștri că, începând cu data de 09.10.2020, am decis extinderea auditului nostru către toți furnizorii externi pentru a reevalua măsurile de trasabilitate a materiilor prime folosite în pregătirea preparatelor din meniul nostru.

În urma autitului, revenim cu următoarele măsuri care au fost puse în practică:
· au fost înlocuiți toți furnizorii care ne-au pus la dispoziție ingredientele pentru preparatul Musaca
· am implementat un nou proces de primire a materiei prime de la furnizorii externi prin care solicităm buletine de analize asociate loturilor de ingrediente livrate zilnic
· în scop preventiv, am eliminat toate preparatele din meniu care nu trec prin proces termic și revizuim rețetele acestor preparate astfel încât toate ingredientele folosite să fie procesate termic la minim 100 grade pentru minim 30 minute sau minim 170 grade pentru minim 15 minute.

Alături de respectarea tuturor protocoalelor sanitare, lucru certificat și concluzionat și de autorități în urma controalelor, măsurile suplimentare pe care am decis să le implementăm au rolul de a garanta o protecție în plus pentru fiecare dintre preparatele din meniul nostru.

 

Nota Informativa din data 07.10.2020

Joi, 01.10.2020, a fost demarată o investigație cu privire la preparatul Musaca, în urmare a unei sesizări venite din partea clienților care au comandat acest preparat în data de 30.09.2020. Având în vedere importanța pe care o acordăm siguranței alimentare și respectării tuturor procedurilor sanitare, am luat urmatoarele măsuri imediate:
· scoaterea preparatului Musaca din meniul nostru,
· demararea analizelor de calitate atât pentru preparatul în cauză, cât și pentru ingredientele utilizate,
· prelevarea probelor din spațiile de lucru, cât și de pe echipamentele utilizate.

Suplimentar, au fost testați și angajații implicați în procesul de producție.

În cursul zilei de ieri, 06.10.2020, au fost primite rezultatele analizelor de laborator, prin care a fost identificată bacteria Salmonella într-una dintre mostrele prelevate din preparatul ridicat de la client.

Menționăm că rezultatul tuturor celorlalte analize efectuate au ieșit negativ:
· mese de lucru - rezultat negativ;
· test sanitație angajați - rezultat negativ;
· test sanitație ustensile - rezultat negativ;
· mostră lot producție Musaca 30.09.2020 - rezultat negativ

De asemenea, colegii noștri ingineri din industria alimentară, care se ocupă de supravegherea și monitorizarea zilnică a activității în vederea respectării tuturor normelor de siguranță, au cooperat cu autoritățile avizate. În urma controalelor din partea autorităților, care s-au finalizat tot în cursul zilei de 06.10.2020, a fost constată îndeplinirea tuturor normelor sanitare în vigoare, atât din punct de vedere al modalității de preparare a mâncării, cât și a condițiilor de depozitare și a protocoalelor sanitare active în unitatea noastră. Concluziile intermediare duc către probabilitatea ca bacteria să fi fost prezentă într-un ingredient (posibil smântână). Din acest motiv, în acest moment, autoritățile se orientează cu investigația către producătorii în cauză pentru a se verifica nivelul de îndeplinire a condițiilor în ceea ce privește producția și depozitarea. Precizăm că toată materia primă a fost achiziționată de la unități înregistrate și autorizate sanitar-veterinar. Vom acorda în continuare tot suportul nostru autorităților pentru a se clarifica situația.

Cu toate acestea, vrem să reiterăm că primordială pentru noi este siguranța clienților nostri și tratăm cu foarte mare responsabilitate acest lucru.
În acest sens am decis să luăm o serie de măsuri suplimentare în procesul de producție, și anume: preparatele care nu au tratament termic vor fi scoase din meniu. Suplimentar, revizuim rețetele care au în componență ingrediente care nu au tratament termic.

În cei 10 ani de activitate am construit relația cu membrii comunității Oala Cu Bunătăți respectând în permanență cei 3 piloni de bază care ne caracterizează: siguranță, seriozitate și calitate. Le mulțumim clienților noștri și le stăm la dispoziție pentru informații suplimentare la numărul de telefon: 0799.499.199 sau la adresa de mail office@oalacubunatati.ro .

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.