OalaCuBunatati

PROMISIUNEA
OALA CU BUNĂTĂȚI

OalaCuBunatati
OalaCuBunatati

Încă de la prima porție de mâncare pregătită cu drag pentru tine și familia ta, prioritatea noastră a fost să-ți oferim siguranță și încredere cu fiecare oală de bunătăți pe care ți-o aducem pe masă.

OalaCuBunatati

Pentru că știm, mâncarea este despre mirosul care îți trezește amintiri delicioase, despre aspectul care îți face poftă din prima secundă, despre gustul care îți aduce instant zâmbetul pe buze, însă este și despre grija și pasiunea cu care o gătim. Totul pleacă de la atenția cu care selectăm fiecare dintre ingrediente, de la dedicarea cu care gătim special pentru tine și până la rigurozitatea cu care îți aducem apoi mâncarea acasă. Astfel încât, atunci când vezi bunătățile pe masă, când le simți aroma și gustul unic să fii convins că sunt la fel de sigure și delicioase ca mâncarea de acasă.

OalaCuBunatati OalaCuBunatati

Știm că petreci mult timp plănuind mesele în familie și alegând bunătățile pe placul tuturor, știm cu câtă încredere ne scrii despre gustul pe care ți-l dorești pentru fiecare preparat și tocmai de aceea, preluăm fiecare comandă cu aceeași grijă de care și tu dai dovadă.

Începem prin selectarea cu atenție a ingredientelor chiar înainte să ne apucăm de gătit, neuitând niciodată de preferințele de gust de care ne-ai spus să ținem cont. Le controlăm în detaliu pentru a ști că sunt sigure și de cea mai bună calitate și le preparăm termic, la minimum 100 de grade pentru 30 de minute sau minimum 170 de grade pentru 15 minute!

OalaCuBunatati OalaCuBunatati
OalaCuBunatati

Le controlăm în detaliu pentru a ști că sunt sigure și de cea mai bună calitate

OalaCuBunatati

Le preparăm termic, la minimum 100 de grade pentru 30 de minute sau minimum 170 de grade pentru 15 minute!

OalaCuBunatati

Mașini autorizate DSVSA, dotate cu tehnologia necesară care asigură temperatura optimă pentru transport.

Astfel, din momentul în care dai comanda și până ajungem cu mâncarea la tine acasă, facem tot ce stă în puterea noastră să îți oferim încredere și siguranță. Iar asta înseamnă să respectăm mereu toate normele și protocoalele sanitare, și chiar să facem mai mult de atât: membrii echipei noastre sunt testați de trei ori mai frecvent decât o cer regulile în vigoare, lucru valabil până și pentru apa cu care gătim. În plus, avem în echipă colegi certificați care au rol de autocontrol pentru a menține siguranța pe tot parcursul zilei în bucătăria noastră – de la controlul ingredientelor, până la verificarea temperaturii produsului final.

Testăm mai frecvent decât
o cer regulile în vigoare

OalaCuBunatati

Angajații

OalaCuBunatati

Apa pe care o folosim

OalaCuBunatati

Temperatura produselor

OalaCuBunatati

Noi, toți cei din echipa Oala Cu Bunătăți, ducem mai departe promisiunea că fiecare comandă pe care o plasezi vine cu ceva în plus: vine cu garanția că vom continua să facem totul ca să te bucuri în siguranță de toate bunătățile tale preferate, pentru cele mai frumoase mese în familie.

Îți mulțumim că ești clientul nostru,
Echipa Oala Cu Bunătăți

OalaCuBunatati